H

Pentru a avea o nunta ca in basme, Complexul Amiral Events & Style, va pune la dispozitie cele trei sali ale sale:

Sala Gold cu o capacitate de la 150 pana la 300 de locuri
Sala Diamond cu o capacitate de la 200 pana la 450 de locuri
Sala Platinum cu o capacitate de la 250 pana la 600 de locuri

Din dorinta de a va indeplini toate cerintele si pentru a va oferi mult confort si siguranta pentru o nunta de exceptie, am gandit si am amenajat fiecare sala in cel mai mic detaliu. Salile Complexului Amiral Events & Style va ofera un design open-space elegant, si sunt dotate cu aer conditionat, Wi-fi, terasa si parcare proprie. Si pentru ca totul sa fie complet, acestor dotari le vin in ajutor preparatele culinare deoasebite gatite in bucataria proprie, care datorita maiestriei bucatarilor si a produselor atent selectionate, au fost si sunt, extrem de apreciate.

Atmosfera distinsa a salilor, a reusit sa stranga alaturi de echipa Amiral Events & Style, cei mai importanti parteneri in materie de decoratiuni, sonorizare, servicii foto-video si cofetarie, facand din aceasta locatie – locul ideal pentru o nunta care sa va puna in evidenta personalitatea, o nunta rafinata, eleganta si, bineinteles…. cu stil!

Amiral Events & Style este locul in care nunta visurilor tale devine realitate, unde oferta decoratiunilor este una impresionanta, unde prezentarea culinara este una de exceptie, iar staff-ul este unul profesionist si atent.

Contact

Telefon comenzi: 0740.037.301

Locaţii:

  • Strada Campina 51-53, Cluj-Napoca

Web site: www.amiralevents.ro

E-Mail: office@amiralevents.ro

Copyright © 2015 - 2020 Wedding Show - Cluj Napoca, Design & Development by REM.10 BRANDING