H

Cluj-Napoca’s Wedding Show

18 – 20 ianuarie 2019


Grand Hotel Italia vă invită la târgul de nunți: Cluj-Napoca’s Wedding Show, ediția a VI-a. În perioada 18 – 20 ianuarie 2019, veți avea parte de un regal de frumusețe, clasă și stil. Invitatul special al evenimentului este designerul Cătălin Botezatu.

 

La târgul de nunți: Cluj-Napoca’s Wedding Show, veți găsi sute de rochii de mireasă și costume de mire, numeroase modele de verighete, decorațiuni, aranjamente florale, pachete
foto-video, showroom (outdoor) limuzine , prezentări de modă, sesiuni de make-up, workshop-uri dedicate industriei nunților, dar și concerte de muzică live.

Încă de la prima ediție, ne-am străduit să aducem în atenția publicului nostru cele mai noi tendințe în acest domeniu și cei mai buni specialişti. Suntem mereu creativi, iar calitatea pe care o oferim este incontestabilă. Nunta ta nu poate fi decât fabuloasă, mai ales că suntem aici și pentru a te consilia să iei cele mai bune decizii. Vom avea peste 100 de expozanți de top, din toate domeniile necesare pentru un eveniment de succes.

Celebrul designer Cătălin Botezatu va avea o prezentare de modă, costume bărbătești, sâmbătă, 19.01.2019. Vă sfătuim să nu ratați show-ul!
Toți cei care nu s-au decis asupra detaliilor legate de nunta lor și au planuri mari sunt așteptați la Cluj-Napoca’s Wedding Show. Într-o singură zi, mirii anului 2019 pot stabili toate detaliile nunții lor de vis.

 

Program vizitatori:
18 ianuarie, între orele 15.00 – 20.00
19 ianuarie, între orele 10.00 – 20.00
20 ianuarie, între orele 10.00 – 20.00

Intrarea la eveniment este 7 lei. În zilele de sâmbătă și duminică, organizatorii asigură transportul gratuit pe linia 21.

Expozanții care doresc să participe la eveniment ne pot contacta pentru mai
multe informații la adresa de e-mail marketingcluj@selecthotels.it sau la numărul de telefon +40 364 111.333.

Contactați-ne!

Copyright © 2015 Wedding Show - Cluj Napoca, Design & Development by