H

Dacă someleria are o poveste cu accente tehnice de multe ori legate de naşterea unui vin şi apoi de viaţa sa, bucătăria se dovedeşte a fi un act orientat mai degrabă către instinct şi creativitate. Îmbinându-le cu echilibru, inventivitate şi pasiune pe cele două, rezultatul nu poate fi decât un produs rafinat, pe care vă invit să îl descoperiţi alături de echipa mea.
De ce “Un dulce” de la Vlad Mureşan?
Pentru că desertul pentru mine nu se cheamă desert, ci “un dulce” aşa cum îi spunea mama când eram copii. Şi de aceea e făcut cu atenţie, cu căldură şi dragoste, precum în copilărie. Şi mai e făcut şi cu multă grijă pentru sănătate, cât mai natural, fără coloranţi artificiali, tocmai pentru a încerca să captez într-un dulce toată aroma, subtilitatea şi culoarea pe care numai ingredientele naturale o pot oferi. Pentru că am descoperit, după Masterchef, că mă pasionează să pregătesc dulciuri, că mi se potriveşte şi că pot învăţa în fiecare zi. Pentru că e reconfortant să vezi un zâmbet deschis pe faţa oamenilor în timp ce gustă ceva ce a ieşit din mâinile mele.
Sugar Up your Life! Imaginea dulcelui pe care vi-l ofer cu drag se numeşte Sugar. Sugar vrea să vă îndulcească puţin viaţa, aşadar, vă va povesti despre dulcele pe care eu îl voi face. Vă aşteptăm cu nerăbdare să gustaţi dulcele nostru!
De la Vlad Mureşan, un dulce, cu drag!

 


Contact

Telefon comenzi: 0745 702 751

Locaţii:

  • Str. Ion Meşter, Nr.12, Cluj-Napoca

Web site: www.undulce.ro

E-Mail: comenzi@undulce.ro 

Copyright © 2015 - 2020 Wedding Show - Cluj Napoca, Design & Development by REM.10 BRANDING