H

Workshop-ul GRATUIT- De la NUNTA la VACANTA by Cristina Colciar Event Planner este un concept nou, in colaborare cu Agentia de Turism Travelio Romania, gandit sa vina in intampinarea mirilor “smart”. Desfasurarea evenimentului va avea loc in cadrul targului Wedding Show de la Grand Hotel Italia in data de 19 Ianuarie 2019, de la ora 16:00.
In cadrul Workshop-ului vom discuta despre : rolul si importanta unui Wedding Planner in organizarea evenimentului dumneavoastra, modalitati si criterii de alegere a furnizorilor de servicii, prezentarea conceptului ” De la NUNTA la VACANTA by Cristina Colciar – Event Planner”, trucuri pentru alegerea destinatiilor pentru luna de miere in functie de perioada de plecare, dar si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra, precum si alte surprize pentru participanti.
Locurile sunt limitate, iar timpul alocat Workshop-ului este de doar 50 de minute, de aceea va rog sa va confirmati locul printr-un sms la nr de telefon 0740 645 820 sau printr-un mesaj privat la Cristina Colciar Event Planner cu specificatia: Nume, Prenume, nr de pers participante si eventuale intrebari la care sa va pot raspunde pe parcursul evenimentului.

Link EVENIMENT – www.facebook.ro/events/19943465939936300

Copyright © 2015 - 2020 Wedding Show - Cluj Napoca, Design & Development by REM.10 BRANDING