H

Bucuria vine din flori si din lucruri facute cu drag…un gand frumos, un crez continuu transformat in realitate.

Alexandra Pantea – event / wedding planner, designer floral & manager

     

Iubesc faptele, simplitatea, eleganta, libertatea, florile si oamenii. Imi doresc sa traiesc in fericirea evenimentelor reusite.

Am crezut mereu ca nimic nu este imposibil. Am fost mereu cu capul in nori, cu picioarele pe pamant si cu zambetul pe buze. Am fost intotdeauna multumita cu ceea ce am avut dar n-am incetat sa-mi doresc mai mult. Am ales mereu varianta cea mai grea si poate uneori cea mai lunga dar nu m-am uitat in urma sa vad ce am pierdut, am privit spre viitor. Am avut parte de experiente fericite si de oameni frumosi langa mine si am facut alegerile pe care mi le-am dorit. Doar fiind multumit cu tine insuti vei fi cu adevarat fericit.

Am luat contact cu farmecul aparte al Clujului in perioada studiilor (un mix de seri minunate cu prietenii, PR, limbi straine, management si economie in perioada celor 2 facultati si a masteratului) la Universitatea Babes Bolyai. In cautarea jobului perfect, am acumulat experienta joburilor anterioare care mi-a definit personalitatea si capacitatea de munca, mi-am format o parere despre ce nu vreau sa fac si mai ales, despre ceea ce imi doresc cu adevarat sa realizez: din zile monotone, evenimente de succes.

Prioritatea mea in activitatea pe care o desfasor aici, intre aceste pagini virtuale dar si in diferitele locatii in care petrec zeci si sute de ore intense dar extrem de frumoase, este ca tie, in calitate de potential client sa-ti placa ce vezi, sa-ti doresti sa ne imprietenim, sa simti ca poti avea incredere in mine si sa ma lasi sa-ti ofer gustul dulce al multumirii in calitate de organizator al evenimentului tau.

Nimic nu este mai intens decat gustul dulce al multumirii! Si al sentimentului ca esti exact unde ti-ai dorit si faci ceea ce iubesti mai tare.


Contact

Telefon comenzi: 0743 951 422

Locaţii:

  • David Ferenc nr.10, Cluj-Napoca

Web site: www.evenimentenoblesse.ro

E-Mail: office@evenimentenoblesse.ro

Copyright © 2015 - 2020 Wedding Show - Cluj Napoca, Design & Development by REM.10 BRANDING