H

Hotelul Univers T, reintră în anul 2011 în circuitul turistic oferind vizitatorilor 52 de camere single şi double şi 6 apartamente modern mobilate, dotate la cele mai înalte standarde hoteliere (internet gratuit, televizor LCD, telefon direct internațional, minibar, aer condiționat, zonă pentru birou, băi cu duș și uscător de păr) și cu un nivel ridicat de servicii personalizate.

Complexul hotelier Univers T dispune de suportul logistic şi facilităţi de organizare şi coordonare oferind servicii complete în desfăşurarea următoarelor: evenimente corporate, congrese, conferinţe, simpozioane şi seminarii sau evenimente private precum aniversări, nunţi, banchete şi catering,. Pentru aceasta, vă punem la dispoziţie salonul Restaurant cu o capacitate de 220 locuri cu posibilitatea de compartimentare în două saloane, doua Terase de vară cu o capacitate de 75 de locuri fiecare, un Centru de conferinţe compus din 4 săli cu o capacitate cuprinsă între 25 – 90 de locuri fiecare, dotate cu sisteme audio-video de ultimă generație. Vă puteţi destinde în cadrul zonei de relaxare, bucurându-vă de un masaj , de o saună cu arome sau de mişcare în sala de fitness.

Ne găsiți într-o zonă privilegiată, potrivită atât pentru calătorii de afaceri cât și pentru relaxare, pe malul lacului din Gheorgheni și în imediata apropiere a Centrului comercial Iulius Mall. Suntem la doar 10 minute de Aeroportul Internațional Cluj-Napoca sau de centrul orașului.

 


Contact

Telefon comenzi: 0264 414 161

Locaţii:

  • Str. Alexandru Vaida Voevod, 53-55, Cluj-Napoca

Web site: www.universt.ro

E-Mail: rezervari@universt.ro 

Copyright © 2015 - 2020 Wedding Show - Cluj Napoca, Design & Development by REM.10 BRANDING