H

Restaurant pentru nunta Cluj Napoca

Locatia ADAM’s Events & Restaurant este o locatie ce vine in intampinarea dumneavoastra cu un program personalizat, ce are la bază perspective rafinate, profesionalism, creativitate precum şi pasiune.

În cadrul locaţiei ADAM’s Events & Restaurant  găsiţi personal calificat cu experienţă, consultanţă specializată în vederea pregătirii evenimentului cât şi pe întreg parcursul său.

Sala evenimente din Cluj dispune de aranjamente speciale şi spaţiu generos de dans, loc special amenajat dând posibilitatea clienţilor de a avea Dj, trupă live. ADAM’s Events & Restaurant este alcătuit din două nivele perfect secţionate pentru nevoile fiecărui client cu un spaţiu disponibil de 300 locuri.

Măiestria culinară a bucătarilor, precum şi preparatele unice cu o prezentare impecabilă oferă un plus de eleganţă şi rafinament nunţii dumneavoastră.


Contact

Telefon comenzi: 0799 798 826

Locaţii:

  • Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr. 203 A

Web site: www.adamsevents.ro

E-Mail: office@adamsevents.ro 

 

 


   

„Legătura dintre sufletele pereche merge mai departe decât “până moartea ne va despărţi” pentru că dragostea adevarată nu moare niciodată.” (Richard Webster)
 
Dorinta alaturi de pasiune si dragoste creeaza nou, inovatie ce deschid noi orizonturi spre mai bine, acestea sunt doar putine dintre pietrele de temelie ale locatiei ADAM’s Events & Restaurant. 
Suntem o noua locatie polivalenta a Muncipiului Cluj – Napoca in care zilele mohorate se pot transforma in seri de comedie si teatru, gustul vinului poate fi cu adevarat o noua experienta unica iar limita ne este oferita de vise. Spune ” DA!” imaginatiei si haide alaturi de noi sa organizam cele mai frumoase evenimente, spune “DA!” iar noi, iti vom imdeplini dorintele. Te asteptam! 

All dreams are magical 

Copyright © 2015 - 2020 Wedding Show - Cluj Napoca, Design & Development by REM.10 BRANDING