H

Se apropie un eveniment special in viata ta sau a cuiva drag? Vrei sa organizezi o petrecere pentru copii, o petrecere aniversara sau o petrecere de botez?

   Golden Party – Maestrii Petrecerilor Reusite

Noi, echipa vesela Maestrii Petrecerilor Reusite Golden Party Cluj Napoca organizam aniversari zile de nastere copii Cluj cu profesionalism in: locuri de joaca, la domiciliu, restaurant sau alte locatii pentru petreceri. Aducem programe unice de divertisment pentru copiianimatie cu cele mai cunoscute personaje interpretate de profesionisti, decoram si accesorizam petrecerile pentru buna dispozitie a celor mici si a celor mari.

Oferim programe de animatie cu animatori profesionisti in limba romana, maghiara, engleza, rusa

Super Petreceri pentru Copii – Evenimente Copii Cluj

Organizam super petreceri pentru copii, evenimente speciale, petrecere de botezorganizari evenimente copii Cluj pentru companii sau orice fel de petreceri corporate.  “Maestrii Petrecerilor Reusite” este sloganul nostru si secretul petrecerilor tale de invidiat.

Ne deplasam in Targu Mures, Zalau, Dej, Bistrita, Alba Iulia, Oradea, Turda si Campia Turzii precum si  oriunde suntem chemati, cu cele mai frumoase si interactive programe de divertisment pentru copii, aducand Super Petrecerea la tine acasa!

Contact

Telefon comenzi: 0752 177 811

Locaţii:

  • Str Giordano Bruno nr 17 Cluj-Napoca

Web site: www.goldenparty.ro

E-Mail: office@goldenparty.ro

Copyright © 2015 - 2020 Wedding Show - Cluj Napoca, Design & Development by REM.10 BRANDING