H

Viggo by Cătălin Botezatu

Șarmul și devotamentul specifice personalității sale puternice își pun vizibil amprenta asupra acestei colecții speciale, aflate sub semnătura lui Cătălin Botezatu. Atitudinea exemplară, precum și anii grei de realizări în domeniul modei, au condus la conturarea unei linii de sacouri și costume care prind un grai propriu.

Viggo este povestea stilului masculin definit prin rafinamentul desăvârşit, calitatea absolută, pasiunea incontestabilă şi deplina încredere în propriile forţe. Este definiţia costumului tradiţional impecabil executat şi adaptat nevoilor bărbatului modern.

Vasta experienţă în industria modei pentru bărbaţi, precum şi relaţiile stabile, atent construite, cu cei mai apreciaţi producători de ţesături din lume precum Dormeuil, Vitale Barberis Canonico, Lanificio Cerruti, Holland & Sherry, Reda sau Lanificio Tallia di Delfino sunt factori esenţiali în atingerea celui mai bun raport între maximul de calitate şi preţuri competitive pentru produsele noastre.

           

Viggo este confidentul bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă în aceeaşi măsură emoţie, plăcere, dorinţă şi extaz. Este partenerul nelipsit al bărbatului în fiecare dintre momentele acestuia de glorie: în câştigarea negocierilor, în zilele importante din familie, în vacanţe şi serile afară în compania celor mai buni prieteni.

Viggo este sinonim cu semnătura succesului. Acest lucru se traduce printr-un caracter permanent inovator ce aduce un suflu nou, vital în moda masculină, prin selecţia atentă de piese vestimentare lucrate cu maximă precizie şi dedicare.

Viggo.
The signature of success.

           


Contact

Telefon comenzi: 00745 295 295

Locaţii:

  • Bd. Lascăr Catargiu, nr. 2, Bucuresti
  • Str. Republicii, nr. 27, Cluj-Napoca

Web site: www.viggo-tailoring.com

Copyright © 2015 - 2020 Wedding Show - Cluj Napoca, Design & Development by REM.10 BRANDING