H

Pasiune & Atentie la detalii

Deserturile delicioase pregatite de noi, cei care stim sa punem in valoare gustul fructelor combinate cu cea mai fina si aromata ciocolata belgiana, inveselesc si indulcesc cele mai fericite evenimente din viata clientilor nostri. Si ce poate fi mai frumos pentru noi decat sa vedem chipurile voastre radiind de placerea gustului?

Chocolate Delice a luat nastere in toamna anului 2011 ca o initiativa timida dar promitatoare. Desi ideea era deja conturata de ceva timp in mintile noastre, a fost nevoie de mai mult timp pentru a pune totul cap la cap si a materializa tot ceea ce astazi se numeste in mod foarte descriptiv Chocolate Delice.

Ideea de la care am pornit, si putem spune ca a ramas pana in ziua de astazi, a fost aceea de a oferi tot ce este mai bun, atat in ce priveste gustul desavarsit, aspectul atragator, cat si intr-o servire ireprosabila. Pe scurt, sa oferim oamenilor nu numai CALITATEA unui lucru bine facut, dar si o experienta culinara de neuitat!

Fiecare eveniment este unic si incercam sa aratam asta si prin bufetele noastre. Bineinteles, sunt tot fructe si ciocolata, poate va intrebati ce putem face diferit la ele…se poate!

Aranjarea intr-un anume fel, sau stil (tematica nuntii), modelele sculpturilor poate fi ceva reprezentativ pentru miri; si pana la detalii mici care credem noi ca fac diferenta, cum ar fi capsunii imbracati in miri de ciocolata, fluturasi de ciocolata etc. Toate acestea contribuie la un bufet adevarat, un bufet in care fructele si ciocolata sunt vedete in nenumarate feluri.


Contact

Telefon comenzi: 0763 703 907

Locaţii:

  • Strada Sacel, nr. 56b, Sibiu

Web site: www.chocolatedelice.ro

E-Mail: office@chocolatedelice.ro

Copyright © 2015 - 2020 Wedding Show - Cluj Napoca, Design & Development by REM.10 BRANDING