H

Vă oferim verighete de aur de calitate deosebită, lucrate manual, prin turnare sau cu alte tehnologii specifice. Verighetele sunt din aur 585 (14K) de culoare naturală (galbenă), albă sau roz, înnobilate cu piatră de zirconiu sau cu modele speciale în relief. Vă stăm la dispoziție cu peste 600 de modele încadrate în colecții ca Excellence, Glamour sau Regal Classic.

This slideshow requires JavaScript.

Calitatea verighetelor este cartea noastră de vizită, bijutieri specializați cu o vechime de peste 25 de ani vă oferă consultanță în vederea alegerii verighetelor care se potrivesc cel mai bine preferințelor Dvs. Perfecțiunea liniilor și claritatea reflexiei de pe verighetele noastre sunt dovada îndemânării maeștrilor noștri. Verighetele Regal Lux sunt realizate în atelierele proprii și de către colaboratori iar modelele pot fi manufacturate la comandă. Specialiștii noștri vă asigură prelucrare și reparație de bijuterii la cele mai înalte standarde de pe piață.

Garantăm pentru puritatea aurului din verighetele noastre, cu marca de garanție proprie și marca de titlu, pentru care suntem autorizați de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Direcția Metale Prețioase și Pietre Prețioase.


Contact

Telefon comenzi: 0264 432 147

Locaţii:

  • str. Tipografiei nr. 9, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Web site: www.regallux.ro

E-Mail: magazin@regallux.ro

 


Copyright © 2015 - 2020 Wedding Show - Cluj Napoca, Design & Development by REM.10 BRANDING